Medisch Pedicure Tzifora

Spa-pedicure

Spa-pedicure

Gedurende de dag krijgen onze voeten een hele hoop te verwerken. Met een spa-pedicure belonen we onszelf en onze voeten voor al dat harde werk dat we verzetten. Het tilt de klassieke pedicure op vele manieren naar een hoger niveau. 

Wat kun je verwachten?

Met een spa-pedicure kies je voor pure verwennerij. De behandeling begint met een heerlijk warm bad met verse rozen en andere ingrediënten. Daarna worden je voeten heerlijk gescrubd en gemasseerd. Om de look en feel helemaal af te maken worden je nagels op het eind van de behandeling nog mooi gelakt met gel- of gewone nagellak naar keuze. 

Wanneer kies je voor een spa-pedicure? 

Waar de klassieke pedicure vaak wordt gekozen uit noodzaak voor het behandelen van onder andere kloven en kalknagels, is de spa pedicure ook uitermate geschikt voor degene die gewoon lekker verwend willen worden. Naast goede verzorgde voeten levert het je ook een heerlijk relaxt gevoel op. Ben je wel toe aan een verwenmomentje? Dan is de spa-pedicure de beste keuze voor jou.

Afspraak maken 

Wil je graag een afspraak maken voor een spa-pedicure? Dat kan!

Klik op de link afspraak maken en kies gewenste een datum en tijd uit, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!

Chat met ons